letak salji

aku ,mereka ,dan camera ..

salam ceria .. ;)

Hi blogger ,malam nie fipy mahu bercerita memandangkan cuti jga esok.. Fipy skrg melanjutKan pelajaran di PRA U (tingkatan 6)..sebelum tu fipy mahu wish dlu yang se'Batch tahun nie lower six..hehe



(selamat datang guys. hehe)
  
Pada  8 MEI 2012
(speacial date for me only 5 years..its ok..)
more swetz memory)
Fifpy mdaftakan diri di smk bg ..smkbg merupakan sekolah asal dan dalam surat tawaran fiffpy d sana penempatannya.. heee 
tahu ka d mana tu sekola..? mahu tahu? search lah google.. haha (jangan marah maen2 jak)





ahhh... nielah lambang pra U smk bg.. fIpy datang bersama rakan dan mendaftar selewat jam 9 ..padahal dalam surat tawaran jam 8.hehe
Aduiiinaa, disini lah pertemuan reunion secara tak sengaja bersama rakan yang ndak terjumpa selama lebih kurang 5 bulan lah kan ..(tak lbh mgkin kurang..kira sendiriya.) errmmm,,, rindulah kunun tu.. berkumpul lama cerita.. biasalah.. hehe
apapun bestlah juga.. hari ini lah banyak orang..pendaftaran dilakukan di blik gerakan.. dan pendaftaran hari tue klau ndak silap100 lbh jga ..tue baru daftar yang blum lagi banyak ..lau ikutkan bilangan plajar ditawarkan 205 orang.. kelas asalnya ada 2 jak..tapi baru-baru nie fipy dengar d tambah lagi 1 .. bayangkanlah 1 kelas lbh krang  100 org.. tapi sekarang ndak kot.. banyak jga tue pindah dan dapat tawaran lain..     uikk.pandai-pandai pla fify..haha
Tapi hari tue last fipy sekola d sana kerana fipy akan berpindah ke bandar sandakan.. ;(
Lebih kurang dekat jam 2  urusan surat perpindahan fipy siap fipy pun berjalan dengan rakan2 ..kawan yang drive..hihi 



hermm.. nampak gambar diatas tue.. hah ..tuelah fipy dan rakan2.. pi kawan kawan lain yang masuk matrik ..ohya, sebelum tue.. nie bukan sekolah taw.. ni ppd daerah kinabatangan... baru  siap..hehe
kami ke sini tuk meneman puteri2 yang mahu masuk matrik d labuan..KML..diowg minta cop pengesahan.. hihi.

selepas selesai  jak kami pun pulang kerumah masing-masing.. Saya rindu mereka..
sweet memory dgan diowg..huhu






persahabatan sebuah memori yang indah ..memori yang indah sentiasa menceriakan.menenangkan dan memberi semangat..



**********************

sEterusnya   9 MEI 2012

pada tarikh diatas fipy dengan bangganya melewat-lewatkan bangun..tapi ada sembayang juga..
ntahlah kenapa malas datang menyapa..lalu ku menyambut dengan tangan terbuka.haha
besalah lama cuti..hihi
fify mendaftarkan diri  di smk sandakan selewat jam 11 .30 ..setengah jam lagi pulang.. hehe fipy d temankan oleh bapa fipy.. Kami melangkah masuk kesekolah tue dan terus pergi ke bilik pensyarah ..untuk berjumpa dengan guru penolong kanan pra -U   .SMKS  Iaitu En. hafil .. setelah beliau meneliti borang-borang fipy beliau pun bertanyakan bila masuk sekola..dengan pantas fipy jawab esoklah.. (sebenarnya fipy mahu cuti hari tue.. malu baa masih ..sekolah baru untuk fipy.) hehe 
 Oleh kerana fipy kata begitu fipy pun tidak bersekolah pada hari itu dan segera masuk ke kereta  dengan senang hati, cehhhhh...  (bertuah punya budak!) 




arhh..nielah lebih kurang pemandangan smk sandakan.. cantik..paling fipy suka banyak taman..hihi
sekolah dalam taman. (sekolah kondusif bagi fipy kerna fipy suka bunga dan alam sekitar)

klah hari pun sudah lewat fipy mengantuk.. ti continue lagi ya..esok kha.. salam


hargai bila bersama. sayangi bila berdua









No comments :

Post a Comment

:)