letak salji

bad day .. :'(

assalammualaikum ,salam sejahtera ,salam 1M.
ermm. ngada-ngada. haha
huhu sebenarnya fify sedih nie. tapi kasi bagus saja perasaan. 
tadi paper ekonomi tak seperti yang diharapkan begitu juga dengan paper Sejarah.
kompom.. kena jalan itik.
Ekonomi fify baca lain. keluarnya lain.. terpaksa jawab ikut suka jak dan ingat-ingat saja
apa yang telah cikgu ajar..
rumus lah a big problem for me.. who can help me ..arhh ? ? 

after finish for paper economy. at 9 o'clock . 
down spirit fify owh..
sejarah pula , lucu juga tyme nie.  fify and the gang ada bakat nak jadi sejarahwan.
apa tidaknya . fakta buatan sendiri..ishh..ishh..~. suka suki kami sadja kan. haha
harap_harap cikgu jangan marah ya. :-P

lucu lah... semua dengan muka yang berkerut-kerut nie berusaha membuat karangan yang entah
apa_ apa jak yang dikarutkan.. terbayang muka cikgu tanda kertas nanti
tension ,sedih ,ketawa dan lain -lain lah..



nama saja ada buku tapi tidak juga dibaca .begini ka pelajar Pra universiti nie?
hehe.. tyme last mnte suda nie kawan fify cakap. 
" ...sudahlah firah .. apa saja lah yang kau ayat tue. sesungguhnya memfitnah masa lalu itu salah .."
haha.. bukan memfitnah.. tapi masalahnya aduhkan. telampau banyak fakta dikepala. sampai ndak tahu mana mahu tulis.
erm ... yalah kali..  
alasan semata- mata!! haha
its okey lah. belajar dari kesilapan. ini baru trial . InSya Allah fify akan pastikan Penggal 1 stpm 
fify lagi bersedia. tidaklah mahu jadi macam begini. actually ,stpm bukanlah terlalu susah sangat cuma mind set  cakap susah. kita sudah dijajah oleh orang yang mengatakan stpm sangat susah.
kalau susah kenapa ada juga soalannya boleh jawab ? semua dari diri kita sebenarnya..

Allah s.w.t berfirman .." Aku tidak akan mengubah nasib seseorang umatku.. melainkan mereka sendiri mengubah nasib mereka.." 

Fify pulang ke rumah selepas selesai menunaikan solat zohor di surau sekolah. hehe 

Sebelum fify mengakhiri intry kali ini.. fify nak bagitau . esok merupakan test untuk MUET. 
writing and listening..
kawan fify cakap . "... naaa. . sapa yang pekak tu bagus janganlah ikt test listenig.. berabis kami ketawa ..'
hahaha


(malaysian university english test )





i hope tomorrow will be better than today. ;-)
assalammualaikum ..*