letak salji

bila kuah tumpah ke nasi ,idea mencurah buat entry




welcome to my online diary..yayy !!!
hai kawan ..selamat malam ..hehe  sudah tido ker ? uisehh , cakap semenjung pula fiffpy ya .
hehe  .. for this entries fiffpy nak cerita sedikit aktiviti fiffpy sepanjang hari tadi ..warghhh ..
penat sangat ehh .. dari pagi fiffpy basuh pakaian .. sampai petang tuu ..
even used the washing machine .. ehh, tapi.. P.E.N.A.T juga lah ..huh! 
bayangkan ya . dari jam 7 pagi sampai jam 6 petang fiffpy basuh pakaian baru siap .. ishh2 ..
mahu bermuka buku , bertwitter bersama burung biru dan berblogwalking pun tidak ada masa .. sungguh padat masa fiify tadi ..ishh ,ish ,ishh .. kesian .. hehe

 tapi ndak apalah itulah keistimewaan perempuan .. mampu melakukan kerja-kerja rumah untuk memudahkan ahli dalam rumah tu kan ? tapiiii , kalau yang malas tu fiffpy no komenlah ..  depend on herself lah kan .. ? kalau boleh janganlah selfish sangat ...kita kena jalankan tugas kita jugalah kan .. tapi , lelaki pun kena jugalah pandai bantu-bantu juga lah .. jangan harap perempuan jak ..lagi-lagi kalau abang atau adik .. mula lah tu membuli adik beradik lain .. suka sakat ..kalau terasa jangan marah .. hehe
adik fiffpy pun kadang-kadang macam tu juga . semua kena mama yang sedia .. naik geram juga fiffpy tengok .tapi kalau hati ndak tahan memang kena juga dia sana . hehe 
aishhh . panjangnya lalutan . hehe ok . back to my busniess .. uik .. bisneslah sangat .. haha 
bukan bisnes . itu istoryy maa .. aiyaa ..

Actually ka .. bukan full time tulah fiffpy basuh pakaian .. fiffpy ada juga keluarg kejap . pergi hantar pakcik dan familynya ke airport . sebab diowg balik k.l pagi tadi ..Then , pastu pi ambil barang tempat mumy fiffpy baru balik rumah sambung tugasan yang masih menunggu ngan fiffpy . hehe 
fiffpy ragu juga time drive tahu .. mahu tahu kenapa ? sebab .. sebab .. fifpy terlupa bawa cermin mata fiffpy 
astagfirullah .adaka patut ? sudah rabun tak sedar diri . hehe tapi InsyaAllah kalau pagi-pagi fiffpy tidak takut juga lah . malam mungkinlah . gelap kan .. 


Alaaa ,tangan fiffpydah penat mata nak tutup . fiffpy tido dulu ya . selamat malam .   sorry jika ada salah -salah ya . mengantuk oo ..
enjoy reading k ? goodboy /girls . hehe
daaaa