letak salji

Aku , Mereka Dan Camera 3




Hai , apa khabar pembaca ? fiffpy harap sihat -sihat sahaja ya ? Inshaa Allah kan ..^_^
Ya ampun ... banyaknya habuk sua ni blog .. habuklah sangat !  hhe
Oklah mau cerita sedikit .. tadi fiffpy  pergi ke rumah seorang kawan fiffpy . namanya Alia . 
di Sri Taman .. tahu ka di mana? Alaa, buat-buat jak tahu . hhe
 Fiffpy pergi kesana bersama 4 orang sahabat fiffpy  . tpi rasa tidak cukup lah .. seorang teada ..  kawan fiffpy buat kajian selalu c 'sury' . ;( .. kata diaorang yang lain dia ada projek 2.5 juta ..
actually ,fiffpy ndak paham pun apa tu . hhe 
Inshaa Allah akan cuba sedikit demi sedikit memahami setiap dari mereka .. Diaorang semua kawan 
baru fiffpy tapi fiffpy ' happy dengan diorang ' ..
iyaa .. betul .. ceria-ceria .. bestlah .. hehe
DAN ..1 PERKARA PERSAMAAN KAMI  ialah .. SUKA BERGAMBAR !! hha 
asal ada acara .. janggan   tanya lah .. Inshaa Allah adalah tu t'snap gambar .. hehe
"Fiffpy sayang mereka .. dan lebih penting .. Fiffpy hormat mereka ..semoga ukhwah yang terjalin akan terus terjalin selamanya .. semoga kami berjaya sama-sama ..Mohon doannya ya .. Amin.. "  Syukran ya akhi . ya ukhti .. ^_^

Apalagi mahu cerita yaa .. teda terlintas lah di kepala .. tengah makan nie sebenarnya ..
mahu ? mahu? sup ketam .. nyumm-nyumm .. tadi makan makaroni ..hehe
Hari ni kan birthday papa Andy .. yeh! yeh! 
Banyak makanan . sedap..sedap.. makcik masak ..
Thanks my beautiful aunt .. I Love U .. I Love U  'punya masakan' .. sedaaappp !! hehe
Kawan fiffpy minta .. kepada si kawan ..Mahu ka iya ka iya ? 
Boleh bah .. bagilah aku kek .. apa tu .. tiramisu ka iya ..
kan ndak lama bufdayku ! hehe  tapi ngam-ngam pula time test .. alaaaa ...:(
Ndak apa lah .. sua besar pun . mahu juga . haha 
Apalah macam .. 



...kadangkala salah satu cara Yang terbaik untuk mereka lebih menghargai  ketulusan dan keikhlasan kita Hari Ini ,dengan Cara meninggalkan mereka sejenak ..