letak salji

selamat tinggal bulanKu. !



hai felass .. apa khabar ? sihat juga .. Hari nie merupakan hari terakhir bagi bulan Februari 2013 ..Esok sudah masuk bulan Mac .. sungguh cepat encik masa dan miss calender berlalu ..uhuu .. ini bermakna semakin hampirlah juga berganjak ke angka 7 Mac . double 'woww' 
result STPM PENGGAL 1  bakal keluar ..uii , fuhh , aduh, jiwa kacau begini
ee, macam mnalah result fiffpy nie yaa .. Ermm .. semoga bulan 3 nie akan menberikan lebih banyak benda yang menguntungkan dan lebih postif .. Terima kasih ya Rabb kerana masih memberikan peluang untuk Hambamu nie terus melangkah dalam meniti lembaran perjalanan kehidupan meskipun kadang tidak terdaya .''


continue on my point , uishmenn .apalah kunun pointku .. apalah . haha ndada bha main-main sak bah ak. ee ..     Okeylah , untuk bulan intry kali nie fiffpy akan mencoretkan setiap aksara-aksara di my cinta hati 'misslappy' nie berkaitan pencapaian ataupun lebih kuranglah
aduh, lupa sudah mahu cakaplah . hehe. RILEKSSS BAH .. actually i wanna to say ..imbasan atau rumusan tentang bulan feb nie . ala , sedih pulak . -_-  trep tu bah bukan main. . hehe

emmm, sepanjang bulan dua nie pada pendapat fiffpy ada macam-macam peristiwa jugalah berlaku.. seingat fiffpy awal-awal bulan tu kami agak cool'  sikit .. sebab tidak berapa banyak kerjaya lah konon .tapi , anaaa, sekali masuk tengah-tengah bulan tu uiisehh  trep busy lagi semua menjadi pengakaji kunun . fiffpy ingat cikgu fiffpy cakap .. " kamu ni hebat .. orang yang ambil phD yang buat tesis macam kamu .tapi phD kaji yang lebih banyak dan mendalam lha [kajian yang belum dibuat]   kamu  tidak berapa sangat ..hehe


Emmm.., apa lagi ya.. fiffpy pun tidak tau mahu cerita apa .. cuma bagi tahun nie ..bestlah .. sebab 1st time kena sambut birthday . hehe