letak salji

suntikan motivasi menyedarkan ku !!



UPdate blog yang sudah lama berdebu dan berhabuk ni ..
Apatah lagi kini hari-hari sibuk menguruskan banyak perkara yang entah apa-apa lah .heh Ohya ,lupa .. salam ahad ! hari ini fiffpy mahu cerita sedikit pasal kelmarin .. fiffpy pergi sekolah .ada kokum lah kata kan .. wahh , sengaja nie berlambat-lambat pegi sekola . SEsampainya fiffpy ke sekolah . terus cikgu suruh atur budak form 1 -5 berkumpul di tapak apa ya..fiffpy ndak pastilah . futsal kali .. maybe .. hehe  aiyoo , pening jugalah mengatur mereka-mereka ini .. apalah macam ..
kita suruh ini di buat itu .. sudah fiffpy tidak biasa atur2 orang nie .. malu !! haha
 tapi daripada kena marah buat saja lah . kan .kan ..Lepas sua atur2 semua tu kami pun mula lah bersenam kunun.. wahh .. bru pertama kali bersenam untuk tahun ini ! =) 

lepas tu fiffpy dengar ceramah ..
best .. penceramah jemputan tu .. walaupun berspeaking2 tapi boleh lah difaham . daripada yang berspeaking macam kereta api .. mak oiii . abis saya ! hhe 
miss JJ ka namanya .. ya . seperti . jika salah maafkan fiffpy . -__-
best ..best..best..alhamdulillah ada input yang berguna untuk hari kelmarin ..tidak sia-sia lah hariku kelmarin.. walaupun sedikit apa yang disampaikan tapi memberi impak yang bsar buat sesiapa yang 
betul-betul memahami dan mendengar .. fiffpy rasa penting sebenarnya motivasi-motivasi niedari semasa kesemasa .. apatah lagi , pelajar sering hadapi tekanan .. 
oklah tu sak ..

ada 2 orang manusia di dunia ini ..
PERTAMA , orang rugi , kedua orang beruntung .. jadilah orang yang beruntung ..
as'salam