letak salji

sweet 19 !




'selamat hari jadi , selamat hari jadi . selamat hari jadi ..! 
'oh My God .. kebingungan baa ak terus . huh ..=,='' sangat- sangat terkejut dengan kejutan diorang tu . hehe . Inshaa Allah akan sentiasa diingati selamanya .. jasa kalian di kenang ! hehe . naa , terus klimaks nya ndada lagi pendahuluannya kan . hehe oklah let me ,menaip-naip ini aksara-aksara lappy untuk dipublish kan ya .hehe
begini ceritanya .. kelmarin merupakan besdaykulah kunun-kunun .. eeh ,bkan kunun-kunun . memang betul-betul . hehe Ee.. ndak tawlah mau cakap apa . hehe
ok . continue 
jadi rupa-rupanya kawan-kawanku telah mengaturkan satu suprise sempena bufdayku . hehe
terima kasih kawan-kawanku .. sayang kamu semua .. terima kasih Budak sponser kek ka iya?  terima kasih ya .. ^___^ walapun .. ada ketar-ketar itu tangan masa pegang kek .  hehe
kalau kau terbaca jangan marah ya . senyum-senyum sak kau .. ya ya . hoho

selain tu , terima kasih juga buat dang dan salmah .. kamu yang banyak membantu kan budak tu.hehe Actually ,inilah first time aku disambut bufday dengan sangat-sangat aku ndak jangka oo .. patutlah awal pagi kamu ndak berapa layan aku kan ..ooo ..ada suprise upanya . hehe apa-apapun .. aku mahu ucap banyak-banyak terima kasih ya . Aku sangat-sangat menghargainya ..
ehh .macam tungang langgang sudah ak mencoret disini . ok .ok .cool ,cool .. >_<
 Ohya .. satu lagi . penyataan . Aku malu lah kelmarin .hehe macam 'altiss' pula kira-kira sekelas juga lah menegok . yakah tu .. mungkinlah . hehe perasaan pula aku kalau teda .haha 





inilah kek yang diaorang bagi dengan fiffpy . hehe  ^_^

terima kasih .syukran jazilan. thank you .¡gracias. merci .gratias ago vos. tack själv .di ou mèsi .사합니다  .σας ευχαριστώ


{terima kasih untuk mamaku ,sebab ? sebab mamakulah aku ada hari ini.. dan lahir pada tarikh 20 02  ..menjadi tarikh yang sangat istimewa dalam hidupku .inshaa Allah.
thanks mamaku ..;-) }





BAHAGIA itu tatkala kita merasakan ketenangan karena selalu ingat kepada Allah,berani menyimpan impian untuk masa depan dan bersyukur atas apapun yang dimiliki walaupun dalam ketidakcukupan..


Karena kita menyadari masih banyak orang yang serba kekurangan tetapi mereka mampu bersyukur dan tidak berkeluh kesah yang tiada arti..

Andai hidup tak seperti yang kau inginkan,jangan simpan kecewamu berlama-lama.Segera bangkitlah..


Jika sekelilingmu tak peduli dengan permasalahanmu,jangan biarkan orang lain merenggut kebahagiaanmu dengan menyimpan marah,benci dan kecewa..


wasalam ..







tack själv

tack själv