letak salji

:: Happy eid mubarak ::

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera What a nice evening ! Bertemankan kicauan burung dan deruan angin .... tumbuh - tumbuhan ligat menari-nari ke kiri dan ke kanan diiringi deruan angin . Alhamdulillah , masih berkesempatan melihat semua keindahan ini . Eseh ! Melebih  Im afraid it might comes a little late, but I just can’t resist posting this up. Yalah, sekarang semua mesti kecoh satu rumah pasang itu dan ini, sebok decorate rumah nk kasi cantik. Adjust situ dan sini. Potong daging dan segala segala yang nk dipotong, haha, kan? Aku pula? Jari jemari aku ligat menaip aksara-aksara untuk d'publish. Well HELLO BABIES!!! im done okay ! Cuci lantai, lap tingkap, sental situ dan sini, pasang tabir (nenek used to call 'tabir' for curtain) semua lahhh!!! Haku pon terpaksa lah juga sibuk jadi Cinderella =.=" Anyway, back to the story . Well , seperti yang kita sedia maklumlh kan saban tahun raya pasti datang selepas mengerjakan rukun islam iaitu Berpuasa di bulan Ramadhan  . ^_^ 
Wow , sebut pasal raya mesti sibuk nie makcik-makcik sebelah-menyebelah yang mau tukar semuanya serba baru .alahai bersederhana lah . but, fiy pun kalau di bagi chance to do what i want,,hmmm ...sapu haabislh brang-brang kedai tu nampaknya .hehe aippp..lumrah orang perempuan dek oii . mahu semuanya serba cantik . special tau .. untuk peningkan kepala kaum adam .hahaha cian bapa fiy kan .hehe
oooraittt ..dipendekkan cerita fiy sebenarnya nak ucapa selamat hari ray jak .tu dekat atas-atas tu mukadimmah jer .hehe Memandangkan hari nie merupakan first day all of muslim in this world  celebrate >>>> eid mubarrak .so fiy pun nak sibukkan diri jugalah ucapakan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .MAAF ZAHIR DAN BATIN ..Raya raya juga .kerja PBS fiy dah memangil2 minta dikemaskinikan .oh no! buka sekolah fiy nak bentang depan pensyarah . semoga dipermudahkan . saye nie pemalu orangnya + cepat gelabah . ( lah sangat ..-,-'') hehe








1 comment :

:)