letak salji

kembali ke sekolah

Assalammualaikum dan selamat pagi , test ,test . . aduh!  berhabuk sudah pon blog si makcik fippy ya .alalala kesian .hehe fiffpy jarang buka blog ni sekaligus jarang nak publishkan story  about my life . yey! Lazy girls .. who ? Indeed , me : si cik  fiffpy . hehe
Tarikh hari ini 18 august 2013 .. yey ! itu bermakna esok merupakan hari persekolah akan bermula .waduhh....bermakna juga bermulalah perjuangan untuk menuntut ilmu . Fardu apa tu ? carilah di google ok guys. ^_^  hurm, selalu kita dengar home sweet home kan . tapi untuk situasi ni school  sweet school apa macam ? eh , macam pelik jak kan tapi macam okey juga kan .eh, whateverlah .hehe
Sepanjang cuti berminggu nie .uiseh , berminggu ya . psitt . salah lah . sepanjang cuti 2 minggu. hehe Fiy nie manada buat kerja rumah yang dibagi .alahai sekali terjumpa cikgu blog fiy nie kantoii lah jawabnya .hehe sory cikgu .mood raya sudah mareee..hehe 
Yaa mood raya lah sangat .. PBS Ekonomi dan Bm  sudah merayu-rayu minta disiapkan .si tuan ni sibuk beraya .. beraya konon padahal duduk rumah saja .hoho  Selamat Hari Raya rakan blog ,facebook,dan semualah.  :D
Ohya , fiy nak cerita satu cerita nie .kamu orang sudah pena tengok the conjuring ? kuhhhsemangat ! Taubat fiy tengok .takkan mau tengok lagi cerita yang menakutkan ni .tak boleh tidor malam kita dibuatnya .yeah.. P.A.D.A.N. M.U.K.A.. fiy sudah penakut pergi tengok lagi cerita tu sapa suruh kan? kena-kena lagi malamnya malam jumaat tengoknya dekat-dekat maghrib. hehe x mau tengok lagi .betul-betul tak mau .. :/ dipendekkan cerita pada hari khamis  fiy dan 3 orang cousins,3 siblings dan 2 anak buah fiy nie nak jalan-jalan lah konon .alamaklumlah ,jarang jumpa tapi pantang lau jumpa banyak idea gila yang jadinya ..kami nie konon pergilah bandar nie mau tengok wayang kat pawagam .nak minta kawan abang sepupu .tapi abang sepupu sibuk memanjang .terpaksalah kami menggunakan perkhidmatan bas mini .yeah seumpamah bas kami lah kayaknya ya..bising dan snap pic tu lagi gelagat kami. cian kan kami ..apalah punya abang sepupu .. sanggup tengok kami naik bas .ishh . hehe ....teada lah maen-maen saja . hihihihi ;)  
ALAlala . melalut sudah ni , cerita balik kepada cerita movie tadi tu ya .kepada mana-mana insan yang tenga mengandung ka,ada lemah jantung,sakit jantung atau apalaa penyakit berbahaya  yang tutup mata rapat-rapat .Jangan tengok !! Bahaya! sebab filem nie banyak suspen nyerrr .. tapi, kalau mau juga tengok silakan.Jan pula lepas tengok maen hide and clap u hand sudah. hehe 
fiy bagi 3 star lah untuk filem nie .sebab apa .lapar fiy di buatnya .apa taknya banyak tenaga digunakan untuk berteriak .....ish ,ish ,ish . tak patuttt ,tak patuttt .hehe 
Okeylah fiy mengantok ler .fiy tido dulu lah banyak keja mau siapkan lagi malam nie .esok sekolah . fiy harap persekolaha yang baru untuk fiy dan membawa seribu kerahmatan dari Allah S.W..T .ameen ..


PLEASE : DOAKAN UNTUK SAUDARA ISLAM KITA YANG SEDANG TERTINDAS .PLEASE . 
MALAYSIA WARGA YANG PRIHATIN KAN ..jom doa banyak-banyak ..






No comments :

Post a Comment

:)