letak salji

a night to remember

Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera ,
Hai anda semua apa khabar ? Khususnya sesiapa yang membaca blog fiy ni .Maklumlah blog fiy ni taklah sepopular blog mereka-mereka yang lain .hehe budak baru belajar nak cerita-ceritalah katakan .hohoho
^_^ Fiy nak share entry hari ni pasal annual dinner fiy baru-baru ni..fuh ! Top story ni kat sekola fiy .cerita Satu bulan pun belum tentu abis .Fiy datang sekola jak topik utama `about  D i n n e r ` lalala ..that why nak  share with u all . hehe N o n  S t o p!  

Macam mana nak mula ya ? Okey gini. Pada 30 october 2013 Majlis Perwakilan Pelajar Prauniversiti sekolah fiffpy adakan Annual dinner kat Sabah Hotel .sedihhh jugalah sebab ini merupakan aktiviti last untuk kami semua setelah lebih kurang 1 tahun setengah jadi form six dan lagi menyedihkan aktiviti yang dicadangkan ni tak begitu mendapat sambutan dari segelintir pelajar upper form 6 . -_-  Alasan?
cukup mudah : teda duitlah ,buang masa lah ,tiada kawanlah , pengangkutan dan paling fiy terasa hatilah ada yang cakap ini party liar .W H A T ? ! ! Tiada akal ka apa ? its okeylah diaorang mungkin lebih tahu hukum-hukum tu .. up to Mereka . hihi kamu tiada pun acara boleh jalan .G R A N D gituuu ..ambek kau..hoho  Ingat orang yang ikut semua tu kaya ? anak Dato ? Duit boleh cari Pengalaman tu  jarang-jarang kita peroleh. Bukan marah emo sikit .haha Apa-apapun fiy tak marah sebenarnya cuma ingatlah apa perasaan kita bila sesuatu event tu kita rancang then tujuan kita tuk kebaikan tak di support malah diperlekehkan .hari ini mugkin kita boleh buat orang begitu . esok lusa kita tak tahu nasib kita kan . 
Stop bahagian tazkirah ni . haha

BILA sudah beberapa kali buat meeting kami tetap jalankan acara tu .dari 100 lebih pelajar upper sesi 2012/2013 hanya 46 orang yang ikut tak silap fiy . sikit kan? apa boleh buat ..haha First ,cadangan tarikh acara tu 26 oct tapi kena delay ke 30 oct sebab dah ada orang booking awal.amboi bahasa percakapan macam dalam kapal terbang pulak kan .hihihi
Bincang punya bincang kami pun setuju tarikh 30 oct,Sabah Hotel ,7.00-11.00 malam,Tema formal,yuran RM55 dan bermula lah kesibukan kami semua yang ikut mencari baju yang sesuai tuk malam tu .dan paling sibuk mereka yang menjadi AJK .hihi 



Hitung hari punya hari tarikh 30 tupun tiba dengan penuh debaran oleh kami .excited sangat .ala maklumlah first time dan first batch buat acara grand macam ni .orang sabah cakap kebaruan haha. 
Sampai seja disana excited lagi semua dengan penuh fesyen yang penuh stylelista gitu.haha Terkejut semua melihat pakaian sesama sendiri .yang perempuan anggun bergaya dan lelaki segak bergaya. seperti ABP jak gelagat semua .hehe


 Pengacara : iyma & Rahim 





 

                           






  

Haaa .dah tgok tak ? Macam mana? best tak? Party Liar ka tu ? Rasanya tak kan? So sesiapa yang cakap tu baik balik rumah beli cermin dan gam gajah pegi gam mulut tu .

Ini pemenang pada malam tu 
+
+
+
+

1) Kategori Penyanyi Terbaik


Sharul a.k.a along  versi Hazama  : Terbaiklah long!! semua lagu dia sapu habis .hehe

2) Pakaian Paling Grand 

kategori lelaki 


Brandon Aguinaldo : Pakaian yang amat smart .Congrates friend..!


Kategori Perempuan


Nurfaidah a.k.a Dang : Fiy hampir tak kenal . Memang Grand sangat ! hehe

3) KING & QUEEN OF THE NIGHT

  


Yui & mui : speechless (Its' night Will always Remember) right ?

Fuhhh, dan penatlah nak story .tak party liar kan .kami semua masih jaga batas ..Kami kembali ke rumah dengan selamatnya .Alhamdulillah .. Perjuangan STPM final exam harus diteruskan ..chayo-chayo.. :-)


Kenangan terindah Prauniversiti SMK Sandakan batch 2012/2013



Pelajar Lelaki : Tampan Bergaya



Pelajar Perempuan :Anggun Bergaya

p/s : Sesiapa Yang Inginkan Kejayaan Sentiasa Menjadikan Halangan sebagai Satu peluang untuk Berjaya ..